Poštovani članovi Udruženja stomatologa u FBiH,

ovim vas putem želimo informisati da će se u periodu 19-21. 05. 2022. godine u hotelu Hills u Sarajevu održati 25. BaSS kongres. Sve detaljnije informacije vezane za naučni, organizacioni i ostale kongresne segmente možete vidjeti na našoj web i Facebook stranici Udruženja, kao i na zvaničnoj kongresnoj web stranici.

Kongresne kotizacije mogu se uplatiti na osnovu uputa i informacija koje možete preuzeti ovdje. Pri tome napominjemo da je opcija uplate svečane večere uz kotizaciju okončana, zbog popunjavanja dozvoljenog broja učesnika na istoj.

Kongresni program možete preuzeti OVDJE.

Još jednom želimo sve vas napomenuti da su prethodno uplaćene kotizacije preusmjerene za održavanje Kongresa u 2022. godini.

Stomatološka komora Kantona Sarajevo će svim svojim članovima pasivno prisustvo skupu vrjednovati sa 10 bodova, autorima i koautorima poster prezentacija i koautorima usmenih prezentacija dodijelit će se 15 bodova, a usmena prezentacija će se vrjednovati sa 20 bodova.

Stomatološka komora FBiH će se prisustvo skupu vrjednovati sa 15 bodova za doktore stomatologije, a sa 8 bodova za zubne tehničare i stomatološke sestre-tehničare. Referentu za usmenu prezentaciju dodaje se 6 bodova a koautorima 4 boda. Autorima i koautorima poster prezentacije dodaje se 4 boda.

Lijep pozdrav svima do skorog željno očekivanog druženja!

 

DODATNA OBAVIJEST!

ORAL B VAS NAGRAĐUJE!

Ne propustite osvojiti vrijedne nagrade po završetku Oral B prezentacije u sklopu kongresnog programa. Više detalja možete naći na informativnom letku u sadržaju vaše kongresne torbe.

Stranice koje u ovom smislu možete tagovati za više informacija su:

https://www.linkedin.com/company/orbicobih/

https://instagram.com/orbicobh?igshid=YmMyMTA2M2Y=

https://www.facebook.com/107635284386550/posts/310926387390771/